Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 06. 2013. 20:14 >> 20:18

VANDALIZAM

Navijači CSKA kamenovali zgradu saveza

Nekoliko hiljada navijača CSKA iz Sofije demonstriralo je ispred sjedišta Fudbalskog saveza Bugarske bacajući kamenje jer nisu zadovoljni odnosom prema klubu.

Razbijeno je nekoliko prozora, zaustavljan je saobraćaj, ali na sreću povrijeđenih nije bilo. "Armejci" već neko vrijeme imaju finansijske probleme. Trenutni dug je oko devet miliona eura, a nije isključeno da CSKA proglasi bankrot i ode u stečaj.

Legenda bugarskog fudbal i sadašnji trener Hristo Stoičkov nedavno je predložio da se formira novi klubi krene ispočetka. Ipak, nacionalni savez je ovakvu ideju odbacio. Najgore rješenje bi bilo da CSKA takmičenje počne iz treće lige.

Nakon incidenata se oglasio i portparol Fudbalskog saveza Bugarske (BFU) Pavel Kolev. –

“Hiljade navijača je demonstriralo ispred sjedišta Saveza, a njih oko 60 - 70 počinilo je djelo vandalizma“,  objasnio je Kolev.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније