Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 07. 2013. 12:36 >> 12:49

MLADOST I CIJENA PREDNOST

Jovetića sada želi Real

Napadač Fiorentine Stevan Jovetić, nalazi se na meti Real Madrida i vrlo lako bi se moglo desiti da karijeru nastavi na "Santjago Bernabeu".

Jovetićeva cijena od 30 miliona eura, koju je postavila Fiorentina, svakako neće biti preveliki zalogaj za Real Madrid.

Madrid će najvjerovatnije napustiti Gonzalo Iguain, pa je klubu neophodna napadač koji će u špicu praviti društvo Karimu Benzemi.

Prva meta Madriđana je svakako Luis Suarez, ali Španci ne žele da izdvoje 45 milioan eura koliko traži Liverpul za ovog napadača. Kavani se takođe nalazi na radaru Lorentina Pereza, ali cifra od 63 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula je svakako prevelika za Real u ovom trenutku.

Jovetićeva prednost, osim niske cijene, je i mladost u odnosu na ove fudbalere. Ono što koči realizaciju ovog transfera je mišljenje pojedinaca u klubu da Jovetić ipak nije dovoljno dobar napadač za Real.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније