Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 09. 2017. 18:42 >> 19:05

PREOKRETOM DO TRI BODA

Paulinjo donio pobjedu Barsi u Madridu

Nakon tri sigurna trijumfa u prvenstvu, bez primljenog gola i ubjedljive pobjede protiv Juventusa u Ligi šampiona, Barselona je u predgrađu Madrida prvi put ove sezone primila gol. Ipak, najvažnije za katalonce je da su osvojili sva tri boda i zdržali maksimalan učinak na startu sezone.

Hetafe je danas u četvrtom koiu španske Primere ugostio Barselonu, protiv koje je pružio dostojan otpor.

Domaći su dugo vodili i bili nadomak osvajanja vrijednog boda protiv velikog favorita, ali na kraju je bilo 2:1 za goste.

Junak četvrtog trijumfa Katalonaca je ljetošnje senzacionalno pojačanje iz Kine, Brazilac Paulinjo. On je meč počeo sa klupe, a u igru je ušao pri rezultatu 1:1 u 77. minutu, umjesto Rakitića. Sedam minuta kasnije, Lionel Mesi je poslao loptu u prostor, Paulinjo se dobro zagradio, izbio pred golmana Hetafea i iako u dosta teškoj poziciji, uspio da smjesti loptu u mrežu domaćina.

Hetafe je poveo divnim pogotkom Japanca Šibasakija u 40. minutu, a vođstvo je čuvao do 62. kada je Luiz Suarez izjednačio.

Barselona je sa sve četiri pobjede prva na tabeli sa 12 bodova, a Hetafe, koji je pretrpio drugi poraz u prvenstvu, zauzima 12. mjesto sa četiri boda.

U prvom meču današnjeg programa 4. kola Primere, fudbaleri Levantea i Valensije odigrali su neriješeno 1:1.

Oba gola viđena su u prvom poluvremenu. Valensija je povela u 31. minutu golom Rodriga, a izjednačenje domaćoj ekipi donio je Enis Bardhi deset minuta kasnije.

I Levante i Valensija su tako upisali treći remi za redom, a obje ekipe su poslije četiri odigrana kola sakupule po šest bodova.

Levante je trenutno peti na tabeli, a Valensija šesta na tabeli španskog šampionata.

Primera, 4. kolo:

Petak:

Eibar - Leganes 1:0 (0:0)
(Galvez 53)

Subota:
Levante - Valensija 1:1 (1:1)
(Bardhi 41 - Rodrigo 31)

Hetafe - Barselone 1:2 (1:0)
(Šibasaki 40 - Denis Suarez 62, Paulinjo 85)

18.30: Betis - Deportivo
20.45: Atletiko Madrid - Malaga

Nedjelja:

12.00: Alaves - Viljareal
16.15: Đirona - Sevilja
18.30: Las Palmas - Atletik Bilbao
21.00: Real Sosiejdad - Real Madrid

Ponedjeljak:

21.00: Espanjol - Selta 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније