Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 10. 2017. 09:14 >> 08:44
1

SIMEONE OCIJENIO

"Mesi dokazao da je najbolji na svijetu"

Trener fudbalera Atletiko Madrid Dijego Simeone rekao je da je Lionel Mesi dokazao da je najbolji na svijetu kada je postigao het-trik za Argentinu na utakmici protiv Ekvadora u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Mesi je ono što svi Argentinci žele i traže. Gledao sam cijelu utakmicu i on je odgovorio svima onima koji nijesu vjerovali u njega, dokazao je da je najbolji na svijetu", rekao je argentinski trener na konferenciji za novinare pred utakmicu.

Fudbaleri Atletika dočekaće danas Barselonu u osmom kolu Primere. Atletiko nije upisao niti jednu pobjedu protiv Barselone u Primeri od kako je Dijego Simeone sjeo na klupu tog kluba u decembru 2011.

Simeone je kazao da ima svoje mišljenje o političkim stvarima, ali da je on ipak samo trener.

"Politički aspekt ove igre? Diskutovaću o pitanjima koja su više politička od sportskih, imam svoja mišljenje, ali zadržaću ga za sebe. Ponavljam, ja sam samo trener", kazao je on.

Utakmica između Atletiko Madrida i Barselone igra se od 20.45. Barselona je trenutno prva na tabeli sa šest bodova više od Atletiko Madrida koji je na šestom mjestu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније