Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

06. 01. 2018. 16:07 >> 15:42

NEĆE NIKOGA PRODAVATI

Hajnkes: Vidal ostaje u Bajernu

Trener Bajern iz Minhena Jup Hajnkes demantovao je glasine da je njegov klub dobio ponudu Čelsija za Artura Vidala i odbio mogućnost prodaje bilo kojeg igrača u januarskom prelaznom roku.

Medijske špekulacije, koje su se pojavile posljednjih dana, govorile su da je Čelsi ponudio Bajernu 33 miliona funti (oko 37,2 miliona eura) za Vidala. No, Hajnkes je danas naglasio da “bavarski div“ ne planira u januaru prodavati svoje igrače.

"Nema nikakvih kontakata između Bajerna i Čelsija. Tokom zimskog prelaznog roka nećemo prodati Vidala, ali ni bilo kojeg drugog igrača", jasan je bio Hajnkes.

Aktuelni šampion Njemačke i lider nakon prvog dijela sezone u Bundesligi zimsku pauzu iskoristio je da otputuje na pripreme u Dohu, gdje će večeras odigrati prijateljsku utakmicu s katarskim Al-Ahlijem.

"Moji igrači su bili zaista uzbuđeni zbog putovanja u Katar. Za njih je to idealna zabava. Robert Levandovski je stigao s povredom iz prvog dijela sezone. Nadam se da će s timom trenirati u utorak. Mats Humels je imao problema s aduktorom tokom ove pauze. Sandro Vagner, kojeg smo nedavno doveli, dobro je primljen u ekipi i mogao bi postati važan igrač za nas. Prije njegovog dolaska nijesmo imali alternativu za Levandovskog", kazao je Hajnkes.

Bajern je nakon 17 odigranih kola u Bundesligi lider na tabeli sa 41 bodom, sa čak 11 više od drugoplasiranog Šalkea. U Ligi šampiona Bavarci su se plasirali u osmini finala, gdje će se sastati sa turskim Bešiktašom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније