Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

14. 09. 2023. 15:04 >> 15:05

LEGENDARNI ČILEANAC

Vidal zbog teške povrede završava karijeru?

Reprezentativac Čilea Arturo Vidal doživio je tešku povredu koljena na meču sa Kolumbijom u kvalifikacijama za Mundijal, koji će 2026. godine biti održan u SAD, Kanadi i Meksiku.

On je u 72. minutu na nosilima iznijet sa terena.

On se povredio na treningu uoči početka meča, ali je ipak odlučio da igra za Čile. Međutim, zbog povrede morao je da napusti igru u drugom poluvremenu.

Mediji navode da je Vidal najvjerovatnije oštetio meniskus i da su mu pokidani ligamenata zbog čega mu prijeti duga pauza. On bi navodno mogao čak i da završi igračku karijeru zbog ove povrede.

Vidal (36) je u karijeri igrao za Atletiko Paranaense, Flamengo, Inter, Barselonu, Bajern, Juventus, Leverkuzen i Kolo Kolo.

Za reprezentaciju Čilea odigrao je 141 meč i postigao je 34 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније