Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 04. 2018. 19:59 >> 19:53

PEH ZA BAJERN

Kraj sezone za Artura Vidala

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arturo Vidal propustiće ostatak sezone nakon operacije koljena, saopštio je danas šampion Njemačke.

Klub je naveo da je Vidal juče uspješno operisan u Augsburgu.

"Sezona za Artura Vidala je završena", navodi se u kratkom saopštenju Bajerna.

Trener Bajerna Jup Hajnkes je juče izjavio da će Vidal biti podvrgnut manjoj hiruškoj intervenciji koljena nakon što se povrijedio na treningu i da očekuje da će kratko biti van terena. Međutim, ispostavilo se da Bajern ne može da računa na Čileanca do kraja sezone.

Vidal tako neće moći da pomogne svom timu u polufinalu Lige šampiona protiv Real Madrida.

Čileanac je bio jedan od ključnih igrača Bajerna ove sezone. On je na 22 utakmice u Bundesligi postigao šest golova, a odigrao je osam mečeva u Ligi šampiona i četiri u Kupu Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније