Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija; B.V.

28. 04. 2018. 14:45 >> 14:41

PIRES SMATRA

Viera je spreman da naslijedi Vengera

Bivši fudbaler Arsenala Rober Pires, smatra da je nekadašnji njegov saigrač iz tog kluba i reprezentacije, Patrik Viera, idealan nasljednik Arsena Vengera.

 

Mediji već danima spekulišu ko će naslijediti Vengera, nakon što je Francuz najavio odlazak iz Arsenala nakon 22 godine na klupi londonskog tima.

Među kandidatima da sjednu na klupu Arsenala nalaze se Luis Enrike, Masimilijano Alegri i Karlo Anćeloti, ali u igri su i Mikel Arteta i Viera, obojica nekadašnji igrači "tobždija".

"Da, Arsenal i Viera. To bi trebalo biti dobro, jako dobro. Reći ću još jednom Patrik je sto posto spreman za Arsenal. Mislim da je Viera spreman. Dobro je radio s Njujork Sitijem tri sezone i ima puni kapacitet da bude menadžer Arsenala", kazao je Pires.

Viera je dres Arsenala nosio devet sezona od 1996. do 2005. godine. S londonskim klubom osvojio je po tri titule šampiona Engleske, FA kupa i Superkupa.

Osim za Arsenal igrao je za Kan, Milan, Juventus, Inter i Mančester Siti. U dresu reprezentacije Francuske nastupio je 107 puta i postigao šest golova, i osvojio titule svjetskog i evropskog šampiona.

Trenerskim poslom se počeo baviti 2013. godine u rezervnom timu Mančester Sitija, da bi se prije dvije godine preselio u Njujork.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније