Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 07. 2013. 15:25 >> 15:25

UPORNI MADRIĐANI

Za Bejla 60 miliona, Di Marija i Koentrao

Real Madrid ne odustaje od dovođenja Gereta Bejla, na sve načine pokušavaju da privole čelnike Totenhema da puste svog najboljeg igrača.

Madriđani su već ponudili fascinantnih 94 miliona eura, ali vlasniku londonskih "pijevaca" Danijelu Leviju to nije bilo dovoljno. To jeiznerviralo i samog igrača, koji je navodno dobio garancije kluba da će mu odobriti tranfer ako se ttakva ponuda nađe na stolu.

Levi je nekoliko puta istakao da neće pustiti Balea za manje od 100 miliona eura, a Florentino Perez se, dosjetio kako bi mogao da ga učini zadovoljnim.

Ovog puta, Real je poslao nešto zanimljiviju ponudu, koja uključuje i dva igrača, prenose španski mediji. Nova ponuda ponuda za sjajnog Velšanina je 60 miliona plus Anhel Di Marija i Fabio Koentrao.

Za ta dva igrača, koja se procjenjuju na oko 50 miliona eura, menadžer Totenhema Adres Viljaš Boaš ranije je pokazivao interesovanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније