Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

26. 04. 2024. 12:57 >> 13:57

ZA AMERIČKE MEDIJE

Vučević potvrdio da će igrati u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Nikola Vučević i Čikago Bulsi nisu uspjeli da stignu do plej-ofa. Povratak na staze stare slave ne ide lako u vrhinskoj konkurenciji, iako čelnici kluba i igrači sigurno daju sve od sebe.

Crnogorski as je govorio za Američke medije o sezoni Bulsa koja je nedavno završena. 

“Tužno je i razočaravajuće jer nismo ispunili cilj, nismo stigli do plej-ofa. Na vodećim ljudima kluba je da odluče i vidi šta i kako u budućnosti. Očekuje ih mnogo posla. Neophodno je da se napravi detaljna analiza, ustanovi šta je bilo dobro, šta nije, kako bi naredne sezone ispravili nedostatke i stigli napravili korak napred”, naglasio je Vučević, pa još jednom potvrdio da će biti u sastavu Crne Gore tokom kvalifikacija za mesto na Olimpijskim igrama.Vučević je na pitanje o planovima kratko odgovorio.

"Očekuju me kvalifikacije za Olimpijske igre sa reprezentacijom Crne Gore".

Podsećanja radi, Crna Gora će tokom jula igrati na kvalifikacionom turniru u Letoniji. Crna Gora je u grupi sa Brazilom i Kamerunom. Drugu grupu čine Letonija, Gruzija i Filipini. Dve selekcije idu u polufinale, a pobednik turnira na Olimpijske igre u Pariz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније