Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

26. 07. 2018. 23:45 >> 23:29

NEOČEKIVANI TRANSFER

Čelsi doveo gomana Roberta Grina

Dosadašnji golman Hadersfilda Robert Grin potpisao je jednogodišnji ugovor sa Čelsijem, saopštio je danas taj londonski fudbalski klub.

Grin (38) je kao slobodan igrač prešao u Čelsi, pošto mu uprava Hadersfilda nije ponudila novi. On prošle sezone nije odigrao nijednu utakmicu.

Čelsi je naveo da je Grin doveden kao rezerva za prvog golmana Tiboa Kurtou i drugog golamana Vilija Kabaljera.

"Posljednja 24 časa su bila luda. Razmišljaš o svojoj karijeri, a onda dobiješ ovakav telefonski poziv, koji nije dugo trajao. Uzbuđen sam i počastvovan što sam ovdje", rekao je Grin za sajt Čelsija.

Grin je od 2005. do 2012. godine odigrao 12 utakmica za reprezentaciju Engleske, a odigrao je i više od 650 utakmica za Norič, Vest Hem, Kvins Park Rendžers i Lids.

On je u sezoni 2016/2017 odigrao svaku utakmicu za Lids u Čempionšipu.

Britanski mediji prenijeli su da je prvi golman Čelsija Tibo Kurtoa na korak od prelaska u Real Madrid, zbog čega je uprava londonskog kluba namjeravala da vrati Petra Čeha iz Arsenala. Čeh je, navodno, izjavio da će ostati u Arsenalu.

Grin je drugo pojačanje Čelsija u ljetnjem prelaznom roku, nakon što je iz Napolija došao vezni igrač Žoržinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније