Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

26. 07. 2018. 21:13 >> 20:57

OSTALO DA SE DOGOVORI SA BEŠIKTAŠOM

Liverpul postigao dogovor sa Domagojem Vidom

Prema navodima britanskih i turskih medija Hrvat Domagoj Vida, srebrni sa nedavnog Svjetskog prvenstva u Rusiji, postigao je dogovor sa Liverpulom, ali je ostalo da se engleski klub dogovori o visini obeštećenja za Besiktašom.

Vida je “redsima“ postao interesantan nakon sjajnih igara na Mundijalu, gdje je zajedno sa Dejanom Lovrenom, koji je već četiri sezone na Enfild Roudu, čini stoperski tandem reprezentacije Hrvatske.

Osim Liverpula za odličnog odbrambenog fudbalera interesovali su se još Vest Hem i Everton. No, kako mediji javljaju, Vida je postigao dogovor o ličnim uslovima sa “redsima“, te bi trebao potpisati ugovor na dvije godine, uz opciju produženja za još jednu.

Preostalo je da Liverpul pristane na obeštećenje od 25 miliona eura koliko za 29-godišnjeg igrača traži Besiktas.

Vida je karijeru počeo u Osijeku, a igrao je za Bajer Leverkusen, zagrebački Dinamo, kijevski Dinamo i Besiktas. U dresu reprezentacije Hrvatske upisao je 65 nastupa uz tri pogotka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније