Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 10. 2018. 15:00 >> 14:40

KAPITEN UZ TRENERA

Valensija: Potpuno podržavam Murinja

Kapiten fudbalera Mančester junajteda Antonio Valensija rekao danas da potpuno podržava trenera Žozea Murinja.

Valensija je to napisao na svom tviter nalogu, nakon što je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama. Ekvadorski fudbaler je, naime, juče na Instagramu obilježio da mu sviđa fotografija na kojoj je on i ispod koje je pisalo: "Vrijeme je da Murinjo ode".

"Juče sam lajkovao post na Instagramu bez čitanja teksta koji je pratio fotografiju. To nije moj stav i izvinjavam se zbog toga. Potpuno podržavam menadžera i svoje saigrače. Daćemo sve od sebe kako bismo poboljšali rezultate", napisao je Valensija.

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su sinoć neriješeno 0:0 sa Valensijom u drugom kolu Lige šampiona.

Kapiten Junajteda je i sinoć poslije utakmice podržao Murinja koji je pod sve većim pritiskom.

Na pitanje da li potpuno stoji iza Murinja, on je odgovorio "Sto odsto. On je naš šef, moramo da budemo uz njega i da se borimo".

Junajted je drugi na tabeli Grupe H Lige šampiona sa četiri boda, dva manje od prvoplasiranog Juventusa.

Kada je riječ o Premijer ligi, ekipa Žozea Murinja je tek deseta sa devet bodova zaostatka za Mančester sitijem i Liverpulom što je najgori početak sezone za Junajted u posljednjih 29 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније