Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

29. 06. 2019. 20:13 >> 20:12

PREŠAO U LDU KITO

Valensija se iz Mančestera vratio u domovinu

Antonio Valensija, bivši kapiten Mančester junajteda kao slobodan igrač prešao je u ekvadorski LDU Kito.

Valensiji je ugovor sa Junajtedom istekao na kraju sezone, pa je nakon deset godina napustio Old Traford. Sjajni 33-godišnji desni bek odlučio je vratiti se u domovinu, ali ne u El Nasional u kojem je počeo karijeru nego u LDU Kito.

Prošle sezone LDU Kito je osvojio titulu u Ekvadoru, a ove je sedmi na polusezoni.

Klub iz ekvadorske prijestonice potvrdio je da je njihov novi igrač fudbaler koji je na Old Trafordu proveo 10 godina, pošto je iz Vigana stigao u Junajted 2009. godine.

“Jedan od najistaknutijih igrača u istoriji ekvadorskog fudbala, Antonio Valensija, pridružio se LDU Kitu“, saopštili su iz aktuelnog šampiona Ekvadora.

Valensija je tokom karijere igrao za El Nasional, Viljareal, Rekreativo, Vigan i Junajted. Za “crvene đavole“ odigrao je 339 takmičarskih utakmica i postigao 25 golova. U dresu reprezentacije nastupio je 96 puta uz 11 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније