Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ rtcg.me/Beta ]

28. 10. 2018. 18:06 >> 22:56

POBJEDE ALAVESA I SEVILJE

"Petarda" Barse, het-trik Suareza

Fudbaleri Barselone deklasirali su Real Madrid na svom terenu 5:1, u 178. El Klasiku. Blistao je Luis Suarez koji je upisao het-trik, a pogodili su još Kutinjo i Vidal, dok je gol za goste postigao Marselo

Nakon ovakvog poraza vjerovatno je Žulen Lopetegi završio misiju na klupi šampion Evrope.

Barsa je zadržala dva boda više od drugoplasiranog Atletika.

Barsa je bila mnogo bolja u prvom dijelu, što je naplatila sa dva gola.

Kutinjo je doveo domaćina u vođstvo, nakon sjajnog prodora i asistencije Albe.

U 30. minutu Varan je srušio Suareza, a sudija uz pomoć VAR-a dosudio penal. Urugvajac je sa bijele tačke duplirao prednost.

Gosti su se trgli u nastavku, brzo smanjili preko Marsela, potom je Modrić pogodio stativu, ali je Barsa znala da odgovori. Suarez je prvo zatresao sttativu, a nedugo zatim odličnim udarcem glavom povisio na 3:1.

Real se potom predao, Urugvajac je kompletirao het-trik kada je efektno bocnuo loptu preko Kurtoe, a konačnih 5:1 postavio je Vidal udarcem glavom.

Fudbaleri Alavesa pobijedili su večeras na svom terenu Viljareal sa 2:1 i popeli se na drugo mjesto na tabeli španske lige.

Viljareal je poveo u 10. minutu golom Đerara Morena, a izjednačio je Džonatan Kaljeri u 51. minutu. Pobjedu domaćima donio je Borha Baston u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Alaves je poslije treće uzastopne pobjede, ukupno šeste u prvenstvu, drugi na tabeli sa 20 bodova, bodom manje od Barselone.

Viljareal je pretrpio peti poraz, bez pobjede je u posljednje četiri utakmice i 17. je na tabeli sa devet bodova.

Fudbaleri Sevilje pobijedili su na svom terenu Uesku sa 2:1.

Dvostruki strijelac bio je Pablo Sarabija, koji je golove postigao u 65. i 78. minutu. Jedini gol za Uesku postigao je Horhe Pulido u trećem minutu nadoknade vremena.

Sevilja je sada treća na tabeli sa 19 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Atletiko Madrid. Ueska je pretrpjela sedmi poraz i posljednja je na tabeli sa pet bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније