Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 01. 2019. 14:34 >> 14:40

ISPUNJEN SAN

Morata: Kao dječak skupljao lopte u Atletiku

Fudbaler Atletiko Madrida Alvaro Morata rekao je danas da mu se ispunio dječački san dolaskom u taj klub.

Morata je iz Čelsija prešao na pozajmicu od 18 mjeseci u Atletiko Madrid.

On je 2017. prešao u Čelsi iz Real Madrida. Za londonski klub odigrao je 47 prvenstvenih utakmica i postigao je 16 golova. Posljednju utakmicu odigrao je 5. januara u FA kupu protiv Notingem Foresta, u kojoj je postigao oba gola u pobjedi od 2:0.

"Otkako sam kao dječak skupljao lopte u Atletiku, sanjao sam da igram za taj klub. Uvijek smo prije svake utakmice dolazili dva sata ranije, sjećam se da sam sa ocem čekao da uđem na stadion. Ponosan sam na ovaj potez, poznajem klub, stadion, igrače... Ovo je srećan trenutak za mene, jedva čekam da počnem", rekao je Morata, prenijela je Marka.

Za Moratu su bili zainteresovani Sevilja i Barselona, ali je 26-godišnji fudbaler odlučio da pređe u Atletiko.

"Dugo sam razmišljao o ovom prelasku, a u posljednje vrijeme odgledao sam mnogo utakmica Atletika. Već se osjećam kao dio kluba i vrlo sam motivisan da prikažem maksimum", naveo je Morata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније