Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 08. 2013. 01:23 >> 01:30

ŠPANSKI SUPERKUP

Mreže mirovale, Barsi trofej

Barselona ni u revanšu Superkupa nije uspjela da savlada Atletiko Madrid 0:0, ali je stigla do trofeja, zahvaljujući golu u gostima i 1:1 iz prvog meča.

Tako se ispostavilo da je “prvijenac“ Nejmara sa "Visente Kalderona" donio prvi ovosezonski pehar prvaku Španije.

Herardo Martino je prvi put  od starta ukazao šansu tandemu Mesi-Nejmar, ali su njih dvojica bili prilično bezopasni po Kurotu.

Katalonski tim nije postigao gol na Nou Kampu, što im se ne događa često, ali je trener Atletika Dijego Simeone postavio odlični taktiku, zatvorio prilaze golu, a njegovi puleni su sjajnim kontrama stavljali na muke Barsinu odbranu. Ipak, istakao se Viktor Valdez u nekoliko navrata i zaustavio pokušaje Kokea, Arde Turana i Košte.

U samom finišu, dva velika uzbuđenja. Prvo je isključen Felipe Luis, zbog udaranja Danija Alveša bez lopte, a onda je dva minuta prije kraja Barsa mogla do pobjede.  

Miranda je oborio Pedra u svom šesnaestercu, a sudija Borbalan bez razmišljanja pokazao na “bijelu” tačku. 

Odgovornost je preuzeo Mesi, ali je pogodio prečku, pa su on i njegovi saigrači bez trijumfa došli do pehara Superkupa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније