Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 04. 2019. 18:45 >> 20:53

DVOGODIŠNJI UGOVOR

Kosović potpisao za Kairat

Crnogorski reprezentativac Nebojša Kosović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Kairatom, objavljeno je na sajtu kazahstanskog kluba.

Partizan će na ime obeštećenja dobiti 450 hiljada eura, uz 10 odsto od njegovog sljedećeg transfera.

Kosović bi trebalo da debituje sljedećeg vikenda u prvenstvenom meču protiv Okžetepsa.

"Mnogo mi je žao što sam otišao. Možda je bilo i vrijeme, ali se nadam da sam bar malo pomogao Partizanu, jer Partizan nije samo moja ljubav već institucija kakvi god da su rezultati u tom trenutku", naveo je Kosović u poruci saigračima i navijačima.

Kosović će, poslije četiri godine provedene u Partizanu i 115 utakmica, karijeru nastaviti u Kairatu iz Kazahstana.

"Uvijek će biti i loših i dobrih dana, ali naravno više dobrih za Partizan. Za njega se živi i nikada ne bih mijenjao ni trenutak onoga što sam proživio u njemu ni za šta drugo na svijetu. To je neobjašnjivo, ali Partizan je emocija", rekao je Kosović.

Kosović je za "sokole" odigrao 11 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније