Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 04. 2019. 21:50 >> 21:58

PRIMERA

Benzema het trikom srušio Atletik, slavio Viljareal

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su danas na svom terenu Atletik iz Bilbaa sa 3:0, u utakmici 33. kola španskog prvenstva.

Sva tri gola postigao je Karim Benzema, u 47, 76. i 90. minutu.

Benzema je tako nastavio golgeterski niz od dolaska trenera Zinedina Zidana. On nije bio strijelac samo u prvoj Zidanovoj utakmici, ali je zatim u narednih pet utakmica postigao osam golova.

Francuski napadač postigao je 30 golova u svim takmičenjima ove sezone. On je 21 gol postigao u Primeri, čiji je drugi strijelac iza Lionela Mesija iz Barselone, koji je postigao 33.

Real je ostvario 20. pobjedu u ligi i treći je na tabeli sa 64 bodova. Prva je Barselona sa 77, a Atletiko Madrid ima 68.

Atletik je sedmi sa 46 bodova, koliko ima i osmoplasirani Alaves.

Fudbaleri Viljareala pobijedili su na svom terenu Leganes sa 2:1.

Viljareal je poveo u 64. minutu golom Karlosa Bake, a prednost je udvostručio Karl Ekambi u 80. minutu. Konačan rezultat postavio je Nabil El Žar u 87. minutu iz penala.

Viljareal je vezao dvije pobjede i zauzima 14. mjesto na tabeli sa 36 bodova. Leganes nema pobjedu u posljednja tri meča i 12. je na tabeli sa 41 bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније