Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 07. 2019. 23:01 >> 08:54
1

ZARJA BILA BOLJA

Brnović: Razočaranje, žao mi je publike

Budućnost je potražena od Zarje 1:3 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i šanse za prolaz dalje svedene su na minimum.

Trener Budućnosti Branko Brnović svakako da ne može biti zadovoljan, niti igrom, niti rezultatom.

"Nakon mnogo lošeg prvog poluvrmena, ne mogu biti zadovoljan. Neću ništa da zamjerim momcima, dali su sve od sebe, prihvatam odgovornost za sve što se desilo. Da li je to bio neki pritiska koji ih je sputao, nevjerovtano da u prvom poluvremenu nijesmo napravili 4-5 pasova", kazao je Brnović za TVCG nakon meča.

Gosti su u ranoj fazi meča poveli 2:0, nakon čega se "plavi" nijesu u potpunosti oporavili.

"Jednostavno, bili su bolji, bolje su ušli u utakmici. Rano smo primili gol, a potom, da kažem, i glup gol, poslije čega je bilo teško da se vratimo u meč. U nastavku smo dali gol, a nijesmo iskoristili šanse za 2:2", kaže Brnović.

U drugih 45 minuta Budućnost je morala da se otvori.

"Zanimljivo da sam ih tjerao u napad, ali jednostavno nijesu htjeli da izađu. Da li je to bio umor ili strah, to ne znam. Razočarenje za mene sigurno", naveo je Brnović.

Istakao je da mu je žao navijača.

"Žao mi je divne publike koja je došla na stadion da nagradi igrače. Bodrili su čitavo vrijeme iako smo gubili i na kraju utakmice su dali podršku i to je ono što me boli", naglasio je trener Budućnosti.

Da je ostalo 1:2, kako je istakao, imali bi čemu da se nadaju.

"Vratiće se Ivanović i Grbić i sigurno da ova ekipa može da postigne gol i stvara šanse, ali sa 1:3, budimo realni, biće teško", naveo je Brnović.

Revanš je na programu narednog četvrtka u Zaporožju.

"Sigurno se nećemo predati i pokušaćemoda napravimo što bolji rezultat. Zbog navijača, kluba i našeg obraza ne smijemo da dozvolimo da se ponovi ovakav rezultat i da se vratimo uzdignute glave", poručio je trener crnogorskog vicešampiona.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније