Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 02. 2013. 20:52 >> 22:10

„HET-TRIK“ ROJSA

Bundesliga: Dortmund lako sa Ajntrahtom

Borusija zahvaljujući strašnom Marku Rojsu,koji je postigao „het-trik“ razbila Ajntraht – 3:0.

Od derbija između Borusije i Ajntrahta nije bilo ništa – „milioneri“ su furioznim  startom ubili svaku nadu gostima da mogu do povoljnog rezultata.

Marko Rojs je sa dva brza gola u 8. i 10. minutu donio značajnu prednost domaćima koje je ponovo bodrilo više od 80.000 gledalaca!

Gosti su odigrali meč ispod svojih mogućnosti, sa druge strane Mario Gece, Neven Subotić i ostali u skladu sa svojom reputacijom. Rojs je posebna priča, majstor, čovjek koji dribla, asistira, daje golove.

Treći gol mu je poklonio Gece. Još jedan majstor iz redova Dotmunda je u 64. minutu odradio čitav posao. Pobjegao je čuvaru, predriblao golmana, a onda uputio povratnu Rojsu koji je u naletu poslao u nebranjeni deo mreže i tako bio nagrađen od kolege za fenomenalnu partiju.

Inače, obje ekipe meč su završile sa desetoricom fudbalera - Šiber je isključen u 31. a Inui u 73. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније