Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 08. 2019. 20:41 >> 20:41

APOEL IZNENADIO U AZERBEJDŽANU

Karabag čeka Sutjesku ili Linfild

Kiparski APOEL plasirao se u plej-of za Ligu šampiona, pošto je u Azerbejdžanu slavio protiv Karabaga 2:0 i na taj način anulirao minus iz prvog meča. Azerbejdžanski predstavnik će igrati u plej-ofu Lige Evrope protiv boljeg iz dvomeča Linfild - Sutjeska.

Iako je na Kipru izgubio 2:1 i to su počasni gol dali tek u nadoknadi vremena, ispostavilo se da je on spasao stvar. U Azerbejdžanu APOEL je pokazao koliko umije dobro taktički da odigra, zatvorio prilaze golu i mudro čekao svoje šanse. Prvu je dočekao u 34. minutu kada je štoper Joanu odlično povukao loptu, došao do šesnaesterca i iznudio penal, koji je rutinski realizovao Argentinac Tomas de Vićenti.

Kipranima je falio još jedan gol, ali nijesu navaljivali grlom u jagode. Svoj trenutak dočekali su u 68. minutu, kada je srpski internacionalac Uroš Matić fantiastičnim pogotkom doveo tim do vođstva 2:0 i ukupne prednosti.

APOEL će u plej-ofu igrati protiv pobednika dvomeča Ajaks - PAOK. U prvom meču u Solunu bilo je 2:2. Karabag će u plej-ofu za Ligu Evrope igrati protiv pobjednika meča Linfild - Sutjeska, a u prvom meču u Nikšiću bilo je 2:1 za sjevernoirskog šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније