Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 08. 2019. 22:59   >>  23:07

BILBAO SLAVIO NA "SAN MAMESU"

Barsa u šoku, makazice Adurisa srušile šampiona

Fudbaleri Barselone porazom su počeli odbranu titule u Primeri, pošto su večeras u prvom kolu nove sezone izgubili u gostima od Atletik Bilbaa s 0:1.

Izabranici Ernesta Valverdea nijesu uspjeli da ostvare dobar rezultat bio Lionela Mesija, koji je meč propustio zbog povrede lista.

Junak trijumfa Baskijaca bio je 38-godišnji napadač Aric Aduriz koji je poslije samo nešto više od 20 sekundi u igri postigao pobjedonosni gol.

On je u 88. minutu ušao u igru umjesto Injakija Vilijamsa, a samo nekoliko sekundi kasnije poslije centaršuta Andera Kape s desne strane, uhvatio "makazice" na oko 12 metara od gola i zatresao mrežu aktuelnog šampiona.

Atletik je gotovo tokom cijelog meča bio bolji rival, iako je Barselona imala veći posjed lopte, ali je tim iz Bilbaa bio konkretniji.

Ovo je prvi put poslije 10 godina da je aktuelni šampion poražen na početku nove sezone.

Ostali mečevi prvog kola Primere igraće se tokom vikenda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније