Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 09. 2013. 23:17 >> 23:17

PREMIJER LIGA

Liverpulu bod na gostovanju Svonsiju

Svonsi je večeras ugostio Liverpul u posljednjem meču 4. kola Premijer lige. Meč u Velsu završen je bez pobjednika 2:2.

Velšani su već u prvom minutu došli do pogotka i tako najavili goleadu. Strijlac je bio Džondžo Šelvi, igrač upravo Liverpula koji je u Svonsiju na pozajmici, koji je i obilježio meč.

Naime, već u sljedećem napadu gostiju, Šelvi pravi ogromnu grešku, koju je iskoristio Staridž da donese izjednačenje. Drugi gol "Redsa" došao je nakon nove greške Šelvija. Ovog puta na pravom mjestu našao se Viktor Moses, koji u 36. minutu postiže svoj prvijenac u dresu Liverpula.

Do poluvremena rezultat se nije mijenjao, a u nastavku viđen je ogroman broj prilika ispred oba gola.

Svonsi je lagano preuzo kontrolu igre, Liverpul je branio vođstvo, ali samo do 63. minuta. Jedan od igrača koji se našao u centru pažnje ponovo je bio Šelvi, ovog puta u ulozi asistenta. Strijelac je bio najbolji igrač Svonsija prošle godine, španski napadač Miču, nakon odlične kontre.

Do kraja meča domaći su tražili novi pogodak, napadali konstantno, ali je Liverpul uspio da se odbrani i sačuva bod.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније