Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 10. 2019. 11:57 >> 11:56

SOLSKJER O DERBIJU

"Liverpul odličan, ali mi smo Mančester junajted"

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer na današnjoj konferenciji za novinare iznio je očekivanja od utakmice protiv Liverpula koja je na rasporedu u nedjelju.

"Crveni đavoli" su u vrlo lošoj formi i trenutno se nalaze tek na 12. poziciji Premijer lige. U goste im dolazi prvoplasirani Liverpul koji će sigurno htjeti da nastavi pobjednički niz. Ipak, Solskjer ima nešto drugačiji plan...

"Ne volim da gubim, ali istovremeno znam da će se ovaj klub vratiti. Dugo nijesmo zabilježili pobjedu. To je nešto što mi je stalno u mislima, ali zbog čega ne gubim san. Optimista sam, na svaku narednu utakmicu gledam kao na priliku. Čeka nas duel sa Liverpulom i to je prilika da preokrenemo situacija", kazao je norveški trener.

"Mnogo toga treba da se poklopi u ovom meču. Moramo da budemo spremni i mislim da igrači mentalno jesu. Liverpul je napravio odličnu seriju, ali mi smo Mančester junited, imamo i mi dobrih igrača. Zbog takvih utakmica se i dolazi u ovako veliki klub", dodao je.

Takođe, govorio je i o tome da li strahuje za svoj posao.

"Svi razgovori koje sam vodio sa vlasnicima kluba i upravom zasnivali su se na mom trogodišnjem ugovoru. Planiram da ova saradnja potraje. Dobio sam posao i ne očekujem da poslije jednog ili dva poraza dobijem potvrdu da li i dalje računaju na mene. Siguran sam da je sve kako treba", dodaje Solskjer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније