Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 11. 2019. 14:03 >> 15:56
4

NASLJEDNIK BRANKA BRNOVIĆA

Mladen Milinković preuzima Budućnost

Srpski stručnjak Mladen Milinković će na klupi fudbalera Budućnosti naslijediti smijenjenog Branka Brnovića, potvrdio je sportski direktor "plavih" Zvezdan Milošević.

Milinković će u Podgoriću doći kada završi obaveze u švedskom drugoligašu Sirijanski, koja u nedjelju igra posljednji meč u prvenstvu.

Njegova ekipa je praktično ispala u treću ligu. 

“Ja mogu da dovedem ljude za koje mogu da garantujem da su pravi ljudi, treneri i osobe koji nam odgovaraju za saradnju. Mladen Milinković, bez obzira odakle dolazi i gdje je bio, trener je 20 godina. Smatram da može da zadovolji, prije svega moje, a onda i svih drugih i da ostvari sve ambicije kluba. Poznajem ga dobro, mogu da garantujem za njega”, rekao je Miliošević.

On je u trenerskoj karijeri između ostalih vodio Radnik iz Surdulice, da bi potom bio na klupi timova iz Albanije Luftetua i Kukešija. Iz tog kluba je otišao u Azerbejdžan za kormilo Kešle, da bi onda preuzeo Sirijansku. Radio je i u Crnoj Gori, pošto je prije pet godina bio na klupi Igala.

Budućnost sjutra od 13 i 30 gostuje Zeti u okviru 14. kola, a ekipu bi trebalo da vodi Milošević. On ima PRO licencu, ali mora da reguliše papire sa prethodnim klubom, grčkim Panahaikijem.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније