Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 11. 2019. 11:06 >> 11:10

OKRIVIO ZVANIČNOG SPIKERA

Giljen: Kao da smo igrali u zabavnom parku

Bivši mladi reprezentativac Crne Gore i golman Sutjeske Vladan Giljen kazao je da nije kriv i da nije zaslužio crveni karton, a da je sve posljedica nesporazuma, jer riječi koje je uputio poslije meča nijesu bile upućene delagatu i sudijama, nego spikeru na utakmici.

Disciplinska komisija FSCG suspendovala je kapitena Sutjeske Vladana Giljen do donošenja odluke o eventualnoj kazni, saopšteno je iz naše Kuće fudbala.

"Sve vrijeme sam imao osjećaj da smo u zabavnom parku, a ne na utakmici i to derbiju kola. Zvanični spiker je preko razglasa komentarisao čitav meč. Govorio je kako izgleda tabela kada je Podgorica davala golove, komentarisao je suđenje i kako sudija nije dosudio penal za Podgoricu, pričao sa trenerom, govorio da je vidovit. Sve to je pričao dok je igra trajala, to nikad nijesam doživio. Razgovarali smo o tome na poluvremenu, čudili se, kako mi, tako i igrači Podgorice", rekao je Giljen za Sport Klub.

Giljen se prilikom isključenja na meču sa Podgoricom (2:2) "nesportski ponašao prema zvaničniku utakmice, prvom pomoćnom sudiji Danijelu Deviću i delegatu utakmice". Sudija Bošković mu je nakon toga na intervenciju delegata Radojice Klačara pokazao crveni karton.

"Gubili smo 2:0, bili smo nervozni i napeti, što je normalno. Kada smo izjednačili, okrenuo sam se misleći da je spiker na dijelu stadiona gdje je bio delegat. Nijesam znao da je on na suprotnoj strani, na glavnoj tribini, među navijačima. Sve što sam rekao bilo je upućeno njemu, spikeru. Tada su delegat i pomoćni sudija zvali glavnog sudiju Boškovića i rekli mu da me isključi. Rekao sam im priliskom izlaska sa terena: 'Sram vas bilo, mene prijavljujete, a pogledajte šta spiker radi cijelu utakmicu'. To je sve. Nadam se da kazna neće biti drakonska jer je nijesam zaslužio. Svi koji me znaju, znaju da govorim istinu", zaključio je Giljen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније