Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 12. 2019. 19:58 >> 19:54

RIJEŠILI PITANJE TRENERA

Arsenal u petak predstavlja Artetu

Fudbalski klub Arsenal u petak će imenovati Mikela Artetu za novog trenera.

Kako je prenio BBC, Arteta se danas pozdravio sa fudbalerima i stručnim štabom Mančester sitija, gdje je bio pomoćni trener.

U Sitiju nijesu bili zadovoljni ponašanjem uprave Arsenala vezano za kontakt sa Špancem, ali neće spriječiti Artetu da preuzme taj klub. Arsenal traži trenera otkako je u novembru otpušten Unaj Emeri.

Kako se navodi, Arsenal će isplatiti sedmocifrenu kompenzaciju kako bi doveo 37-godišnjeg Španca.

Privremeni trener Fredi Ljungberg će predvoditi Arsenal u subotu u utakmici protiv Evertona, a Arteta će tu utakmicu gledati sa tribina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније