Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila B.B. ]

23. 01. 2020. 13:05 >> 13:04

TRENEVSKI

“Vjerujem da ćemo sačuvati status prvoligaša”

Fudbaleri "Koma" su kao povratnici u Telekom Prvu ligu jesen završili na osmom mjestu sa 19 bodova i očekuje ih neizvjesno proljeće.

Zlatičani na svojim terenima marljivo rade kako bi se što bolje pripremili za ostvarenje osnovnog cilja, a to je ostanak u društvu najboljih. Slabiji od "Koma" u prvom dijelu takmičenja bili su "Petrovac" sa 18 i posljednji na tabeli Grbalj sa 13 bodova. No, Zlatičani su optimisti i očekuju puno bolje partije i rezulate u nastavku šampionata.

Šef Stručnog štaba "Koma", nekadašnji as "Budućnosti" i "Partizana", Viktor Trenevski zadovoljan je onim što su njegovi izabranici uradili u dosadašnjem toku priprema.

"Momci rade veoma dobro, poraz od Budućnosti 1:3 ne remeti naše optimističke prognoze i nadam se najboljem u drugom dijelu nadmetanja. Već u subotu, 25. januara sa početkom u 13 sati i 30 minuta odigraćemo novi kontrolni meč sa Iskrom, koja je bila najprijatnije iznenađenje jesenje polusezone. Ponovo ću, kao i protiv Budućnosti, gdje nijesmo iskoristili svoje šanse, isprobati sve kandidate za najbolji sastav, jer nas čekaju velike obaveze", ističe Trenevski, prvi stručnjak prvoligaša sa Zlatice.

I ekipa "Koma" se pojačala u zimskom prelaznom roku. Stigli su: Mitrović, nekadašnji štoper "Budućnosti", OFK "Titograd" i "Rudara", nekadašnji krilni napadač "Sutjeske" i "Mogrena" i povratnik iz inostranstva Grbović, zatim Zvrko, koji je jesenas bio član "Podgorice", i Petar Milić, koji je došao iz Srbije, ali je porijeklom iz Podgorice i sin je Locka Milića, nekadašnjeg talentovanog i uspješnog veziste "Budućnosti", "Zemuna" i još nekih poznatih klubova.

I Zlatičani su planirali seriju prijateljskih utakmica, a generalnu probu pred početak druge polusezone imaće protiv "Zete".

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније