Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 03. 2020. 23:14 >> 23:10

LOJALAN "PLAVCIMA"

Vilijan: Ostaću u Čelsiju i po isteku ugovora

Fudbaler Čelsija Vilijan rekao je danas da će ostati u tom klubu i po isteku ugovora, ako Premijer liga bude morala da se završi tokom ljeta.

Zbog pandemije korona virusa sezona u engleskom fudbalu prekinuta je najmanje do 30. aprila i neizvjesno je kada će se i da li će se prvenstvo završiti. Situacija komplikuje posao klubovima, pošto igračima uglavnom krajem juna ističu ugovori.

Pregovori brazilskog fudbalera i uprave Čelsija oko novog ugovora su zaustavljeni, pošto on želi trogodišnji ugovor, a klub mu nudi dvogodišnji. Njegov ugovor ističe 30. juna.

"Mislim da mi ugovor ističe u julu. Ako budem moramo da igram tih mjeseci, neće mi biti problem da ostanem lojalan klubu i završim ligu, pošto je klub takav bio i prema meni, bez obzira na potpisani papir", rekao je Vilijan, prenio je Skaj.

Vilijan je sedam godina u Čelsiju i bio je jedan od najvažnijih igrača u osvajanju dvije šampionske titule u Premijer ligi, Lige Evrope, FA kupa i Liga kupa.

Osim Vilijanu, ovog ljeta ističu ugovori i Olivijeu Žiruu i Pedru.

Trener Čelsija Frenk Lampard je ove sezone rekao da želi da zadržu Vilijana na Stamford Bridžu.

"Ne znamo šta će se dogoditi. Ali, bez sumnje, kao i uvijek, biću spreman da dam sve od sebe za moj klub, bez obzira na situaciju sa ugovorom", rekao je Vilijan za brazilsku televiziju Esporte Interativo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније