Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 03. 2020. 23:27   >>  23:25

NE SMIJE U ŠPANIJU

Pedru nedostaju djeca tokom izolacije

Fudbaler Čelsija Pedro rekao je danas da mu nedostaju njegova djeca, koju ne viđa zbog izolacije i pandemije korona virusa.

Pedrova djeca su u Španiji, a on nije smio da putuje u domovinu i priključi se porodici, već je ostao u Engleskoj.

"Teško je kada ne možete da vidite djecu, roditelje, rođake, da ne budete sa njima u ovim komplikovanim i teškim vremenima za sve nas. Mi smo u stalnom kontaktu telefonom, pričamo čime se bavimo u izolaciji i pokušavamo da budemo što bliži. Naravno, voljeli bismo da budemo zajedno, ali to sada, iz bezbjednosnih razloga nije moguće, ostaćemo ovdje i pokušaćemo da prebrodimo ovo najbolje što možemo", rekao je Pedro za klupski sajt.

On je ostao u kontaktu i sa saigračima iz Čelsija.

"Razgovarao sam telefonom sa Kepom (Arizabalagom) i Markosom Alonsom. Zvao sam i Đordija Albu iz Barselone. U kontaktu sam i sa drugim igračima, da vidim kako podnose situaciju, sa igračima koji su sami, što ponekad može biti teško. Ovo su teška vremena i u stalnom smo kontaktu. Mnogo pričam i sa Aspijem (Aspilikueta) i svi pratimo vijesti iz kluba i treninge koje moramo da obavljamo kod kuće", naveo je 32-godišnji španski fudbaler.

Premijer liga prekinuta je najmanje do 30. aprila zbog pandemije.

"Čekamo da čujemo kada možemo da počnemo sa treninzima i kada će biti moguće nastaviti sezonu. Sada je najvažnije da se sve vrati u normalu i da izađemo iz ove situacije što prije", dodao je Pedro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније