Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

01. 01. 2021. 13:29   >>  13:29

UGOVOR MU ISTIČE U JULU

Mesi može da pregovara sa drugim klubovima o transferu

Fudbaler Barselone Lionel Mesi od danas može da pregovara sa drugim klubovima o transferu u ljetnjem prelaznom roku, šest mjeseci prije isteka ugovora sa katalonskm klubom.

Zimski prelazni rok počinje za vikend širom Evrope, a u Španiji u ponedjeljak i svi su nestrpljivi da vide šta će odlučiti jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Mesi je ljetos tražio od uprave kluba da ga pusti, ali se tadašnji predsjednik Đozep Marija Bartomeu pozvao na klauzulu u ugovoru, pa je Argentinac ostao u klubu jer nije želio da ide na sud.

Njegov ugovor sa Barselonom ističe 1. jula.

U Barseloni su predsjednički izbori zakazani za 24. januar i nova uprava će imati zadatak da ubijedi Mesija da ostane na Kamp Nou.

Barselona je za godinu dana promijenila tri trenera, prošle sezone nije osvojila nijedan trofej, a pretrpjela je ponižavajući poraz od Bajerna iz Minhena 2:8 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Mediji su spekulisali da bi Mesi mogao da pređe u Mančester siti, gdje bi ponovo sarađivao sa trenerom Pepom Gvardolom, ali da je ozbiljan konkurent i Pari Sen Žermen, koji bi velikim ugovorom mogao da ubijedi 33-godišnjeg Argentinca da pređe na Park prinčeva.

Uz mjesečnu platu od 8,3 miliona eura, prema podacima lista Ekip, Mesi je najplaćeniji fudbaler svijeta, ispred Kristijana Ronalda iz Juventusa (4,5 miliona eura mjesečno), Nejmara iz Pari Sen Žermena, koji ima oko tri miliona eura i Kilijana Mbapea takođe iz pariskog kluba, koji ima oko dva miliona eura mjesečnu platu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније