Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

11. 04. 2024. 09:38 >> 09:39
Čitaj mi:

revanš meč četvrtfinala Konkakaf Kupa šampiona

Mesijev Inter eliminisan u četvrfinalu

Nakon poraza u prvom meču četvrtfinala Konkakaf Kupa šampiona , Inter iz Majamija poražen je i u revanšu od Montereja rezultatom 2:1.

Tim Lionela Mesija ovim porazom izgubio je nade da se nađe na Svjetskom klupskom prvenstvu naredne godine.

Vaskeze je u 31. minutu bio precizan a Berterame u 58.

Jedini pogodak za Inter dao je Gomez u 85. minutu, na Mesijevu asistenciju, dok je Đordi Alba isključen u 78. zbog dva žuta kartona.

U drugom četvrtfinalnom meču Pačuka je u Meksiku pobijedila Heredijano rezultatom 2:1 i sa ukupnih 7:1 se plasirala u polufinale, gdje će odmeriti snage sa rivalom iz domaćeg prvenstva, Amerikom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније