Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 03. 2021. 21:52 >> 21:56

VRAĆAJU SE RAMOS I ALBA

Pedri prvi put u sastavu Španije

Fudbaler Barselone Pedri našao se danas po prvi put na spisku reprezentativaca Španije, koji će igrati u predstojećim kvalifikacionim mečevima za Svjetsko prvenstvo.

Pedri, koji ima 18 godina do sada je igrao za mlađe selekcije Španije.

"On je ambiciozan igrač, ali igra mirno i precizno. Ima idealne kvalitete da igra u veznom redu, a ima karakteristike da dobro igra i defanzivno i u napadu. Gledamo ga već neko vrijeme. Može mnogo da da selekciji. Radujem se što ću ga vidjeti sa nama", rekao je selektor Španije Luis Enrike.

Pored njega prvi put se na spisku našao i golman Brajtona Robert Sančes, a sa spiska je izostavljen golman Čelsija Kepa Arizabalaga.

Na spisku su još dva debitanta, odmbrambeni igrač Pedro Poro iz lisabonskog Sportinga i Brajan Žil, koji igra za Eibar na pozajmici iz Sevilje.

Nakon povreda u reprezentaciju se vraćaju kapiten Reala iz Madrida Serhio Ramos i igrač Barselone Đordi Alba.

Enrike je naveo i da niko sa ovog spiska nije siguran za nastup na Evropskom prvenstvu, koje se održava ove godine, kao i da će oni koji su izostavljeni takođe konkurisati za to takmičenje.

Španija prvi meč u Grupi B kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine igra protiv Grčke na svom terenu 25. marta, tri dana kasnije gostuju Gruziji, da bi treći meč odigrali protiv Kosova, 31. marta na domaćem terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније