Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 04. 2021. 17:40 >> 17:46

UPRKOS NAVODIMA O ODLASKU

Poketino: Mbape koncentrisan na ekipu

Trener Pari Sen Žeremena Maurisio Poketino rekao je danas da je fudbaler Kilijan Mbape koncentrisan samo na parisku ekipu, uprkos navodima da bi na kraju sezone mogao da pređe u Real Madrid.

"Mi smo navikli na te glasine, za velike klubove i za vrhunske igrače kakav je Kilijan. Najvažnije je da on ostane miran, on je koncentrisan samo na ekipu i ciljeve koje moramo da ostvarimo, za svoje godine on je izuzetno zreo", rekao je Poketino.

Brojni klubovi zainteresovani su za Mbapea, koji je u srijedu bio dvostruki strijelac u pobjedi Pari Sen Žermena protiv Bajerna iz Minhena 3:2, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona.

"Ne možemo da kontrolišemo sve što se priča, ti navodi nemaju nikakav uticaj na Kilijanov rad", dodao je Poketino.

Novinari u Španiji su o Mbapeu pitali i trenera Reala Zinedina Zidana.

"Kilijan je sjajan igrač. Vidjećemo šta će željeti da radi u budućnosti, ali trenutno, to nije moja briga", rekao je Zidan.

Španski mediji su u četvrtak prenijeli da 22-godišnji francuski reprezentativac neće produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom, što su Mbapeovi predstavnici negirali.

Mbapeov ugovor sa pariskim klubom ističe u junu 2022. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније