Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

08. 04. 2024. 10:17 >> 10:17

francuska

Real Madrid ne pušta igrače na Olimpijske igre, Mbape pod znakom pitanja

Francuski predsjednik Emanuel Makron nada se da će kapiten Francuske reprezentacije Kilijan Mbape moći da igra za svoju zemlju na predstojećim Olimpijskim igrama.

25 - godišnji Mbape želi da igra na Olimpijskim igrama, međutim iz kluba Real Madrida su istakli da neće pustiti svoje igrače da učestvuju ovog ljeta u Parizu.

Mbape je trenutno u Pari Sen Žermenu ali je rekao da želi da ode kad mu istekne ugovor na kraju sezone a najvjerovatnija destinacija je Real Madrid.

Transfer još nije završen a ukoliko poželi mogao bi uključiti posebnu klauzulu koja mu omogućava da učestvuje na Olimpijskim igrama u njegovoj zemlji, slično kao što je Lionel Mesi uradio kada je potpisao za Inter Majami.

Fudbalski turnir na Igrama nije FIFA događaj, što znači da klubovi nisu obavezni da puštaju igrače kao što su tokom događaja pod kapom svjetske kuće fudbala.

Na kraju će to biti stvar pregovora između igrača i klubova, pri čemu će klubovi imati posljednju riječ.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније