Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 04. 2021. 18:44   >>  18:43

ANJELI

"Svi žele u Superligu, telefon ne prestaje da mi zvoni"

Prvi čovjek Juventusa i jedan od potpredsjednika Superlige Evrope Andrea Anjeli još jednom je prokomentarisao krah ovog projekta.

Njegova prva reakcija je potvrdila da od ESL-a neće biti ništa, ali da to generalno nije bila loša ideja.

Nešto kasnije, istakao je da postoji veliki broj klubova koji je zapravo zainteresovan za Superligu i da mu telefon neprestano zvoni, prenosi B92.

"Taj projekat je predivan. U posljednja 24 sata telefon ne prestaje da mi zvoni. Ne mogu vam ni nabrojati koliko klubova me zvalo i pitalo šta trebaju da urade kako bi igrali u Superligi", rekao je Anjeli i prokomentarisao zbog čega su Englezi istupili u utorak uveče.

"Da su Englezi ostali dosljedni, to bi ugrozilo Premijer ligu i britanska vlada bi to shvatila kao napad na Bregzit i svoju političku strategiju".

Predsjednik UEFA Alekdandar Čeferin je Anjelija, svog donedavnog saradnika, nazvao "zmijom" koja mu se ne javlja na telefon.

"Da tražite dopuštenje drugih za ovakve projekte, nikada ih ne biste realizovali. Takođe, nemoguće ih je sprovesti, a da usput ne izdate neko prijateljstvo. Međutim, odnosi među ljudima se mijenjaju na bolje i na gore. Uvjeren sam da ćemo i nakon svega razgovarati. Što se tiče toga da sam neviđena zmija, predsjednik UEFA bi morao da zna kako fudbalska industrija nije poznata po tome da u njoj vladaju iskrenost, povjerenje i pouzdanost. Upravo suprotno", poruka je Anjelija za Čeferina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније