Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 05. 2021. 11:41 >> 11:42

BEZ OBZIRA NA REZULTAT

Zidan već odlučio, odlazi na kraju sezone?

Zinedin Zidan će, kako stvari stoje, napustiti kormilo Reala na krtaju sezone bez obzira na to kako će klub završiti sezonu.

Tako barem tvrde izvori "Dejli mejla" koji idu toliko daleko da već znaju i koje su njegove opcije kao i to ko će ga naslijediti na kormilu kraljevskog kluba, piše B92.

Prema tim izvorima, Zidan je već donio odluku da napusti kormilo Madriđana i to poslije 23. maja i posljednjeg meča u sezoni, kod kuće protiv Viljareala.

On se pominje kao moguća meta Juventusa, u slučaju da raskinu saradnju sa Andreom Pirlom.

Takođe, pominje se i mogućnost da, u slučaju neuspjeha na EURO 2020, Zidan postane selektor reprezentacije Francuske, umjesto Didijea Dešana.

S druge strane, Real bi u slučaju odlaska Francuza, sa kojim je proteklih godina imao mnogo uspjeha, morao brzo da pronađe nasljednika.

Mnogi vjeruju da je predsednik Florentino Peres voljan da kormilo prepusti legendi kluba, Raulu Gonzalesu, koji sada vodi mladi tim kraljevskog kluba.

Ipak, ne treba odbaciti ni mogućnost dolaska nekadašnjeg trenera Juventusa, Masimilijana Alegrija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније