Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

02. 03. 2024. 12:09 >> 12:09
Čitaj mi:

BIVŠI SAIGRAČ

Gravesen: Zidan razmišlja samo o tri potencijalna posla

Zinedin Zidan je već neko vrijeme na meti brojnih fudbalskih klubova koji bi voljeli francuskog stručnjaka na poziciji trenera.

Nekada jedan od najboljih fudbalera svijeta, kao trener je osvojio tri Lige šampiona sa "kraljevskim klubom".

Od 2021. godine nema agnažman. Trebalo je da preuzme reprezentaciju Francuske nakon SP u Kataru, ali na kraju savez je odlučio da produži mandat Didije Dešanu.

I dok se nagađa gdje bi popularni Zizu mogao da nastavi karijeru, javio se njegov bivši klupski kolega Tomas Gravesen.

Danski fudbaler, jedno od najvećih transfer iznenađenja ikada (njegov transfer iz Evertona u Real i dalje nije jasan navijačima), kazao je da Zidan razmišlja samo o tri posla.

"Pitao sam Zidana prije dvije godine hoće li se vraćati trenerskom poslu. Rekao mi je da su samo tri posla koja bi prihvatio - Olimpik Marsej, Real Madrid i reprezentacija Francuske. To mi je rekao u Madridu prije dvije godine. Zanimalo me hoće li se vraćati trenerskom poslu i rekao mi je da su samo te tri opcije u igri", kazao je Gravesen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније