Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 07. 2021. 22:46 >> 22:48

SPORTSKI DIREKTOR JUVEA NAJAVIO

Ronaldo će se priključiti ekipi čim završi odmor

Novi sportski direktor Juventusa Federiko Čerubini rekao je danas da nema naznaka da će fudbaler Kristijano Ronaldo napustiti klub. Juventus ovog ljeta pravi velike promjene u klubu, a danas je predstavljen novi menadžment, Čerubini je zamijenio Fabija Paratićija, a Mauricio Arivabene postavljen je za novog izvršnog direktora.

Jedna od glavnih tema je Portugalac Kristijano Ronaldo, za koga se spekuliše da bi ovog ljeta mogao da napusti torinski klub.

Čerubini je rekao da nema naznaka transfera i da u klubu očekuju da će se Ronaldo vratiti poslije odmora, nakon što je igrao sa Portugalom na Evropskom prvenstvu.

"Nije bilo nikakvih signala od Ronalda. Naročito u vezi glasina o transferu. On je prošle sezone postigao 36 golova i 44 utakmice, brojevi ne govore uvijek sve, ali kriju mnoge istine. Mi smo zadovoljni što će se Ronaldo priključiti ekipi čim završi odmor", naveo je Čerubini, prenijeli su italijanski mediji.

Upitan o Ronaldovoj budućnosti, Čerubini je rekao: "Nemam magičnu kuglu, ali sada nema nikakvih naznaka u vezi sa mogućim transferom".

On je naveo da postoji mogućnost da klub ne dovede nijednog novog igrača u ljetnjem prelaznom roku.

"Dolazimo poslije nekoliko sezona u kojima smo imali važne i ciljane investicije, koje su nas stavile u poziciju da početak sezone dočekamo sa konkurentnim timom. Možda nećemo ni kupovati u prelaznom roku, pošto vjerujemo da imamo konkurentan tim. Naravno, znamo da se nešto može poboljšati, ali to ne znači da će se to dogoditi", rekao je Čerubini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније