Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

12. 09. 2021. 21:26 >> 21:26

IZGUBILI RITAM

Klop: Ozbiljna povreda Eliota

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegov fudbaler Harvi Eliot ozbiljno povrijeđen u večerašnjoj utakmici protiv Lidsa, a da je njegova ekipa poslije toga izgubila ritam, iako je ostvarila ubedljivu pobjedu.

"Harvi Eliot je u bolnici, radi se o teškoj povredi skočnog zgloba. Činilo se da je iščašen, ljekari su ga vratili. To su ogromni bolovi i veliki šok za njega, za nas i ne znamo ništa više. Moramo da čekamo", rekao je Klop za BBC.

Liverpul je večeras na Eland Roudu pobijedio Lids sa 3:0, a utakmicu je obilježila i teška povreda 18-godišnjeg Eliota, poslije starta defanzivca Lidsa Paskala Strajka. Pored njih dvojice našao se i Salah, koji je vidio šta se dogodilo i odmah pozvao ljekarsku ekipu na teren, a zatim je rukama pokrio oči.

Strajk je isključen, a Klop je rekao da crveni karton nije važan.

"Nije me briga da li je crveni karton, to nije moja stvar. Povreda je ozbiljna za 18-godišnjeg dječaka. Crveni karton nije važan, za dvije ili tri nedjelje može da igra (Strajk), a Harvi neće moći", naveo je on.

"Igrali smo veoma dobro sve dok Harvi nije izašao, cijela ekipa je bila u šoku i izgubila je ritam. To je normalno, ljudski. Igrali smo onoliko dobro koliko koliko možemo protiv Lidsa. Moraš da budeš spreman za jak tempo. Publika je bila tu, izbudljiva utakmica, a mi smo zasluženo pobijedili", dodao je on.

Napadač Liverpula Mo Salah bio je večeras strijelac i postigao 100. gol u Premijer ligi.

"Njegov rekord je lud. On je i dalje gladan i ne znam još koliko rekorda može da obori. Otkako je došao kod nas bio je savršen igrač, prvoklasan igrač", rekao je Klop za Skaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније