Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Mina-bussines ]

20. 11. 2021. 20:57 >> 20:58

ČESTITKA PREMIJERA

Novi projekti garant da Tivat ima izvjesnu prosperitetnu budućnost

Novi i održivi infrastrukturni i privredni projekti, koje Vlada sa lokalnom upravom ima u planu da sprovede u narednom periodu, garant su da i Tivat i Crna Gora imaju izvjesnu prosperitetnu budućnost, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, čestitao građanima i rukovodstvu opštine Tivat, Dan opštine - 21. novembar.

„Munjevita je brzina kojom se Tivat transformiše, od mjesta koje je bilo nadaleko poznato po Mornaričko – tehničkom remontnom zavodu, u grad koji je sadržajnom, elitnom turističkom ponudom na sebe skrenuo pažnju čak i svjetskog džet-seta”, kaže se u čestitki.

Krivokapić je rekao da su se u toj dinamičnoj transformaciji, koja se nastavlja, dešavale greške i propusti koje se i danas rješavaju i koje će se nadalje sanirati u hodu.

On je pozdravio napore lokalne samouprave da u potpunosti valorizuje sav ekološki i ljudski potencijal Tivta, kao i trud da od prirodnog bogatstva koje posjeduje taj grad korist osjete svi njegovi građani i država.

“Sva naša pregnuća moraju biti rukovođena mišlju da je naša generacija samo jedna u nizu koja je dužna da sljedećim u nasljedstvo ostavi novu vrijednost”, navodi se u čestitki.

Krivokapić je čestitao značajan jubilej koji obilježava tivatska vazdušna luka - pola vijeka postojanja Aerodroma Tivat.

“Kao da je baš on presudno uticao da ovaj zalivski gradić i cijelo crnogorsko primorje pomjere granice i postanu, danas već nezaobilazne, ekskluzivne tačake na turističkoj mapi Mediterana”, navodi se u čestitki.

Kako je naveo Krivokapić, međunarodna vazdušna luka, marina koja je reprezentativna u globalnim okvirima superjahtinga i jadranska magistrala, prirodno su se naslonili na kosmopolitska stremljenja, međuvjerski i međuetnički sklad u kojem žive stanovnici mjesta čije ime podsjeća na njegovu drevnu prošlost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније