Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

19. 04. 2022. 19:04 >> 19:08

ZA SVEGA 10 MILIONA EURA

Vlasinici Sitija na putu da kupe kultni italijanski klub

Vlasnici Mančester Sitja su na putu da kupe kultni italijanski klub Palermo, prenose italijanski mediji.

Ekipa koja je nekad bila hit Serije A u kojoj su se fudbalski profilisali neki od najboljih fudbalera poput Luke Tonija, Ediosona Kavanija, Havijera Pastorea, Pola Dibale trenutno igra u Seriji C (treće po kvalitetu takmičenje).

Siti Fudbal Grupacija koja stoji iza investicija, nada se da će klub uspjeti da vrate u Seriju A.

Kako prenosi italijalnski "Koriere delo Sport", sastanak vlasnika Sitija i trenutnih vlasnika Palerma je već održam, a cijena kupovine kluba iznosila bi svega 10 miliona eura.

Grupacija koja stoji iza jednog od najboljih evropskih klubova zadnjih deset godina ulaže u klubove širom Engleske, pa su tako ulagali u špansku Đironu kao i francusku Troju.

Palermo se do 2017. godine nalazio u Seriji A, da bi e godine ispao u Seriju B, a 2019. godine proglasio bankrot čime je automatski prebačen u Seriju D.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније