Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

29. 04. 2022. 16:58 >> 18:31

KOPA LIBERTADORES

Fudbaler "ukrao" spektakularan gol svom golmanu

Golman venecuelanske ekipe Deportivo Tačire, Kristofer Varela bio je na putu da postigne spektakular gol iz svog šesnaesterca, ali mu ga je na kraju "ukrao" saigrač.

U sklopu Kopa Libertadoresa, Deportivo je gostovao bolivijskoj ekipi Independiente Petrolero.

Varela je htio ispali loptu što dalje od svog gola, ali onda je došlo do niza grešaka bolivijskih igrača, sudara i bilo je jasno da će da završi u mreži.

Golman je već krenuo da se raduje, kad je shvatio da mu je gol "prisvojio" saigrač Entoni Uribe.

Umjesto da je pustio loptu da da uđe u mrežu i tako svom golmanu omogući nešto što je prava rijetkost na fudbalskim terenima, on je praktično sa gol crte dotako loptu i prikucao je u mrežu.

 

Sudiji nije ništa drugo preostalo nego da upiše Uribea kao strijelca.

Deportivo je na kraju slavio sa 2:1 i sa četiri boda zauzima drugo mjesto iza aktuelnih južnoameričkih kontinentalnih šampiona Palmeirasa koji ima maksimalnih devet bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније