Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

02. 05. 2022. 21:29 >> 21:32

EMERI

"Istorijski trenutak za Viljareal"

Trener Viljareala Unaj Emeri rekao je da je pred ekipom istorijski trenutak i da se nada da će njegovi fudbaleri u revanš utakmici polufinala Lige šampiona protiv Liverpula odigrati najbolje ove sezone i proći dalje.

"Pred nama je istorijski trneutak. Naši ljudi su vrlo ponosni. Dobro smo igrali na domaćem terenu. Nadam se da ćemo pred našim navijačima odigrati najbolje ove sezone i proći dalje", rekao je Emeri.

Fudbaleri Viljareala igraju u utorak od 21 čas na svom terenu protiv Liverpula, revanš utakmicu polufinala Lige šampiona. U prvom meču prošle sedmice na Enfildu Liverpul je pobijedio sa 2:0.

Viljareal je na putu do polufinala eliminisao Juventus i Bajern iz Minhena. Španska ekipa je sedma na tabeli Primere i neće uspjeti da se plasira u Ligu šampiona sljedeće sezone. Ove sezone igra u najjačem evropskom takmičenju pošto je prošle sezone osvojila Ligu Evropa.

Viljareal nije igrao u Ligi šampiona od sezone 2011/2012, a prije toga 2005/2006 i 2008/2009. Ovo je treći put da igra nokaut fazu, a 2006. je takođe igrao u polufinalu.

Emerijeva ekipa nije izgubila na domaćem terenu više od pet mjeseci, od poraza od Barselone u novembru.

Liverpul pokušava da se plasira u finale treći put u posljednjih pet sezona. Posljednji put eliminisan je iz nokaut faze kada je dobio prvu utakmicu, u sezoni 2001/2002, u četvrtfinalu protiv Bajera iz Leverkuzena.

Engleski klub pobijedio je u svih pet utakmica na gostujućem terenu ove sezone u Ligi šampiona.

Neizvjesno je da li će Emeri moći da računa na Raula Albiola, Herarda Morena i Arnoa Grunevelda. Utakmicu će sigurno propustiti Eremi Pino zbog povrede mišića.

"Veoma smo motivisani što igramo polufinale Lige šampiona na domaćem terenu. Želimo da uživamo u ovom trenutku sa našim navijačima", rekao je Emeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније