Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ rtcg.me/Mina ]

29. 05. 2022. 20:44 >> 21:49

NAJBOLJI STRIJELAC LIGE

Bašiću uručen Trofej Radija Crne Gore

Fudbaleru Petrovca Adnanu Bašiću uoči finala Kupa Crne Gore uručen je Trofej Radija Crne Gore.

Napadač iz Mostara je sa 14 golova najbolji strijelac Telekom 1. CFL lige.

Trofej napadaču Petrovca uručio je najmlađi član redakcije Radija Crne Gore, novinar Marko Perović.

Nagrada je potvrda da sam cijelu sezonu igrao dobro i pružao makimum na svakoj utakmici. To je velika stvar za moju budućnost i mnogo mi znači. Srećan sam zbog priznanja", rekao je Bašić.

Govoreći o planovima on je kazao da iskreno vjeruje da će mu sezona u Petrovcu biti odskočna daska za dalje.

"Prvo ću pričati sa rukovodstvom Petrovca, vidjeti kakve su im planovi, a onda ću donijeti odluku", kazao je Bašić.

Urednik redakcije Sportskog programa Radija Crne Gore Milan Jovanović kazao je da nastavljajući višedecenijsku tradiciju prenosa fudbalskih prvoligaških utakmica već devet godina motivišu igrače klubova u najvišem rangu takmičenja da se nadmeću za najboljeg strijelca u sezoni i trofej.

"Misija naše redakcije je, takođe, da tokom izvještavanja sa fudbalskih mečeva afirmiše klupski fudbal, ali i vrijednosti da se individualni uspjesi mogu postići timskim duhom, te da ova pojedinačna borba i trka ima smisla samo ukoliko postoji fer plej među igračima, rivalima. To su osnove u svakom poslu, pa i u novinarstvu, naročito u Javnom servisu, ali i u sportu, konkretno fudbalu", rekao je Jovanović.

On je sitakao da takvi stavovi treba da budu ukorijenjeni kod mladih, koji će sjutra, kako se to frazeološki kaže, biti ambasadori i reprezenti države.

"Da i mi u Sportskom programu Radija Crne Gore cijenimo budućnost, potvrda je da je trofej najboljem strijelcu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige u tek završenoj sezoni, Mostarcu i članu Petrovca Adnanu Bašiću, uručio najmlađi novinar redakcije, Marko Perović", rekao je Jovanović.

Perović je trofej uručio Bašiću uoči finala Kupa Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније