Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

22. 06. 2022. 17:28 >> 17:49

REAGOVANJE KALUĐEROVIĆA

Ne treba biti grafolog da se utvrdi razlika između Brnovićevog potpisa i falsifikovane izjave

Kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Jovan Kaluđerović ponovio je da je Svetolik Mrvaljević na osnovu izjave sa faksifikivanim potpisom Dragoljuba Brnovića, glasao na sjednici Skupštine klubuva Centar.

On je portalu RTCG dostavio na uvid, dokument Inspekcije za sport.

"Nema potrebe da se oslanjam na izjavu ovako pouzdane i moralne osobe kao što je Mrvaljević, kada imam dokument Inspekcije za sport koju je potpisao i Dragoljub Brnović sa izjavom da nije dao ovlašćenje Svetoliku. Ovim slučajem se sada bavi tužilaštvo. Na kraju, ne treba biti grafolog da se utvrdi razlika između Brnovićevog potpisa na zvaničnom dokumentu i falsifikovane izjave. Žao mi je što legendu crnogorskog i francuskog fudbala pominjemo ovom prigodom", kazao je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније