Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 07. 2022. 16:24 >> 16:22

UGOVOR DO 2025.

Eriksen i zvanično u Junajtedu

Kristijan Eriksen je i zvanično potpisao ugovor sa Mančester junajtedom, potvrdio je zvanično i slavni engleski klub.

On je sa "Crvenim đavolima" potpisao ugovor do juna 2025. godine.

"Mančester je jedan poseban klub, ne mogu da dočekam da se pridružim ekipi. Imao sam privliegiju da igram na Old Trafordu dosta puta kao protivnik, ali igrati u kultnom crvenom dresu će zaista da bude nešto posebno", kazao je Eriksen.

Osvrnuo se i na trenera Erika Ten Haga, koji je došao iz Ajaksa, ekipi gdje se Erisken baš profilisao kao sjajan vezni fudbaler (nisu se poklopili zajedno u "Kopljanicima)-

"Pratio sam Ten Hagov Ajaks, znam odlično kakve detalje i pripreme zahtjeva nejgov tim. Mislim da je u pitanju fantastičan trener. Pričao sam s njim prije potpisa, i opisao mi je do najsitnijih detalja svoju viziju i način na koji želi tim da mu igra. Samo ću reći da sam nakon razgovora još više ushićen", kazao je Eriksen.

On je u reprezentaciji Danske odigrao 115 utakmica i postogao je 30 golova, dok je u Premijer ligi zabilježio 237 utakmica i ima skor od 52 gola i 71 asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније