Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 01. 2023. 11:12 >> 11:16

REZERVNI TIM BRENTFORDA

Sin Dejvida Bekama potpisao za Premijerligaški klub

Sin proslavljengo kapitena engleske fudbalske reprezentacije Dejvida Bekama, Romeo, ima novi klub.

On će ostatak sezone igrati u rezervnom timu premijerligaške ekipe Brentford, kao posuđen igrač MLS ekipe Intera iz Majamija, čiji je većinski vlasnik upravo njegov otac.

"Vrlo sam ponosan i srećan što sam ovdje", rekao je 20-godišnji Romeo Bekam pa dodao: "Uzbuđen sam jer želim pokazati šta znam."

Njegova MLS statistika je daleko od loše.

Odigrao je 20 utakmica, dao je dva gola, ali je podijelio čak 10 asistencija.

"Presrećni smo jer nam se Romeo priključio. Nadamo se da će ovdje nastaviti svoj razvoj. Ima odlične fudbalske osnove i način na koji se odnosi prema igri na terenu i izvan njega", rekao je trener Brentfordove rezervne ekipe Nil Mekfarlejn.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније