Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

23. 01. 2023. 17:16 >> 17:12

BRAZILAC PROMJENIO ISKAZ

Ćavi se pokajao zbog podrške Alvešu: Užasno je to što je uradio, izvinjavam se žrtvi silovanja

Veliki skandal potresa fudbalski svijet, nakon što je proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alveš osumnjičen za silovanje u Barseloni.

Desni bek, koji je igrao čak i na ovom Mundijalu iako ima 39 godina, je prvo negirao i odbacivao optužbe, i čak je napustio Meksiko gđe je igrao za ekipu UNAM-a, kako bi se stavio na raspolaganju španskom tužilaštvu.

Takav stav fudbalera, izvukao je podršku bivših saigrača, pa je čak i trener Barselone, Ćavi koji je kao igrač igrao zajedno sa Alvešom, kazao da je šokiran sa tom informacijom, ali i da mu je jako žao nekadašnjeg saigrača.

Međutim u dva nova iskaza Brazilca, pred istražnim sudijom, došlo je do promijenjenog iskaza.

Alveš, koji je prvo negirao da je uopšte ikada upoznao đevojku, u promijenjenom iskazu je rekao da je ipak na kraju imao odnos sa njom, ali uz njen pristanak.

Sudija mu je zato produžio pritvor, a brojni ljudi koju su s početka podržali fudbalera, sada se javno izvinjavaju.

Među njima je upravo i Ćavi.

"Nisam dobro iznio svoj stav, pa su moje riječi pogrešno protumačene. Ovo je važno i teško pitanje te stoga želim biti jasan. Moramo osuditi zlođela kao što je ovo, bez obzira ko ih napravio. Izvinjavam se žrtvi silovanja. Razumijem zašto je moj prvi komentar izazvao kritike i izvinjavam se. Užasno je ovo što je Dani uradio, ne znam kako je mogao napraviti tako nešto. To me zaprepastilo. Podržavam žrtvu i izvinjavam joj se. Nisam se dobro izrazio prije par dana", kazao je Ćavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније